Caviar Vainilla Bourbon Madagascar (1Kg)
€300.00
Pequeñas semillas que se encuentran dentro de una vaina de vainilla
Description
Description | Caviar de vainilla bourbon. |
Variety / Origin: | Variedad Bourbon de Planifolia. De Origen Madagascar. |
Format / Net Weight: | Vacuum-sealed bag. 1 kilogram |
Quality: | Grado A (Vainilla Premium) |
Moisture: | >10 % |
Vanillin: | 1%+ (UV/VIS Método) |
Microbiological Determination | |
E. Coli Moulds, osmotolerant Salmonella (25 g) Escherichia Coli (1 g) Total Plate Count Mycotoxins Aflatoxin B1 Aflatoxin B2 Aflatoxin G1 Aflatoxin G2
| ≤ 104 CFU/g ≤ 104 CFU/g Absent < 103 CFU/g < 106 CFU/g
< 1,0 μg/kg < 1,0 μg/kg < 1,0 μg/kg < 1,0 μg/kg
|
Pesticides | GCMS Not detected above limit of Quantitation
|
Melamine | Absent
|
Metal Detection | 1,5 mm Ø Ferrous; 1,8 mm Ø Non Ferrous; 2,1 mm Ø St. Steel |
Applications: | Se utilizan en una variedad de postres, como helados, cremas, pasteles y otros productos de repostería para darle un sabor auténtico y natural de vainilla. El caviar de vainilla también se puede añadir a bebidas como el café o cócteles para un toque extra de sabor. |
Best By: | Consume within the first year, once opened. |
Storage: | Do not store for more than 2 years. |
Lote: | MGL04300720226/SD |
Recomendaciones de Almacenamiento: | Store in a cool, dry place. Avoid exposure to sunlight and sudden temperature changes. Once opened, wrap the pods in kitchen paper to retain moisture and store in an airtight container. |
Reviews
There are no reviews yet.